SÁČEK PRO KOMOROVÉ VAKUOVÉ BALENÍ 200x300 MM 95my (100 ks)
Kód: PAPE952003Související produkty
Detailní popis produktu
Minimální odběr balení 100ks.
Sáčky jsou vhodné pro vakuové vaření (sous-vide cooking) typ technologické přípravy potravin byl vyvinut před několika lety. Proces byl vyvinut v okamžiku, kdy kuchaři začali pracovat na efektivní a perfektní přípravě foie gras. Nejlepší metodou se ukázalo vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá elektronika s možností regulace teploty s odchylkou +/- 0,03 °C. Se správným zařízením, jako je Softcooker značky SIRMAN, je zajištěno jemné a šetrné vaření, uchování důležitých živin, intenzivní chuti, šťavnatosti a aroma výsledného produktu, jež je cílem každého profesionálního kuchařského umění.
Určeno pro potravinřský průmysl
Technická specifikace: Materiál: C PA/PE (cottura / cookable) ID-No.: 659–00006 Složení: polyamid 18my / PE-film 70my laminát: bez rozpouštědla
Vlastnosti: | Jednotka | Metoda | Podmínky | Výsledek |
---|---|---|---|---|
Celková kalibrace: | my | DIN 53370 | – | 90 +/- 10% |
Hmotnost: | g/m2 | DIN ISO 536 | – | 86 +/- 10% |
Těsnost: | N/15mm | – | 150°C / 1,5sec. / 5bar * | >- 20 |
Vaření: (1) | – | – | 110°C / 30 min | |
Propustnost vzduchu: | cm3/m2.d-bar | DIN 53380 | 23°C / 0% R. H. | <- 50 |
Rychlost přenosu páry: | g/m2-d | DIN 53122 | 23°C / 85% R. H. | <- 2,8 |
(1) Doporučuje se zkouška styku potravin s laminátem
Id: podélně cd: křížem Hodnoty uvedené v technické specifikaci jsou pouze orientační, jsou založeny na znalostech a zkušenostech výrobce. Uvedené údaje jsou nezávazné na základě kterých nevzniká nárok na záruku. Na základě uvedených údajích nevzniká žádný smluvbní vztah.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Baličky komorové |
---|---|
Záruka: | 12 měsíců |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.