15 položek celkem
117900 blixer stolni 5 g s timerem 400v 2 rychlosti
94 386 Kč

Stolní BLIXER 5 G s timerem, 2 rychlosti od francouzského výrobce ROBOT COUPE. vhodný pro přípravu kašovité stravy

33259
117897 blixer stolni 5 g s timerem 230v 1 rychlost
94 386 Kč

Stolní BLIXER 5 G s timerem, 1 rychlost od francouzského výrobce ROBOT COUPE. vhodný pro přípravu kašovité stravy

33251
50415 blixer 60 2 rychlosti
ZDARMAZDARMA
857 908 Kč

Stolní BLIXER 60 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Vhodný pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých

54341
38838 nuz hrube zubate ostri
ZDARMAZDARMA
4 053 Kč
27346
38820 nuz jemne zubate ostri
ZDARMAZDARMA
4 053 Kč
27345
38145 nuz rovne ostri
3 557 Kč
27344
38139 nuz hrube zubate ostri
ZDARMAZDARMA
4 053 Kč
27288
38133 nuz rovne ostri
3 557 Kč
27286
38115 nuz hrube zubate ostri
ZDARMAZDARMA
4 053 Kč
27138
38085 nuz jemne zubate ostri
ZDARMAZDARMA
4 053 Kč
27061
38079 nuz rovne ostri
3 557 Kč
27055
23945 blixer stolni 2
ZDARMAZDARMA
54 946 Kč

Stolní BLIXER 2 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Vhodný pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých

33228
23398 blixer stolni 4 a 400v 2 rychlosti
ZDARMAZDARMA
73 416 Kč

Stolní BLIXER 4 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Vhodný pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých

33215
23397 blixer stolni 4 a 230v 1 rychlost
ZDARMAZDARMA
70 107 Kč

Stolní BLIXER 4 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Vhodný pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých

33208
23386 blixer stolni 3 d
ZDARMAZDARMA
63 125 Kč

Stolní BLIXER 3 od francouzského výrobce ROBOT COUPE. Vhodný pro přípravu kašovité stravy v nemocnicích, kojeneckých

33197

Profesionální stolní blixery od kvalitního francouzského výrobce ROBOT COUPE.

Ideální pro přípravu kašovité stravy v kojeneckých ústavech, nemocnicích, domovech důchodců s pečovatelskou službou.

V nabídc máme speciální typy kutrů, které kombinují funkci mixéru a kutru a umožňujívdokonalé rozmělnění surovin, snadnou přípravu mixovaných jídel,  realizaci pokrmů se změněnou strukturou,  přípravu chuťovek a mnoho dalšího.