ROBOT KOMBINOVANÝ R 201 XL - KROUHAČ/KUTR, VČ. 2 DISKŮ 27555+27577

Kód: 22570
ZDARMAZDARMA
31317 robot kombinovany r 201 xl krouhac kutr vc 2 disku 27555 27577
31 163 Kč 25 755 Kč bez DPH
Na dotaz

Kombinovaný robot R 201 XL od francouzského výrobce ROBOT COUPE.

  • Vhodný pro použití v malých provozech – v menších restauracích,

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kombinovaný robot R 201 XL od francouzského výrobce ROBOT COUPE.

  • Vhodný pro použití v malých provozech – v menších restauracích, rychlých občerstveních, bistrech, cukrárnách a menších mateřských školách s max. denní kapacitou do 30 porcí.
  • Výhodou kombinovaného zařízení je spojení dvou funkcí v jednom přístroji: funkce krouhače zeleniny a funkce kutru. U tohoto modelu se jediná nádoba používá jak pro krouhání zeleniny dovnitř nádoby – nasazením příslušného disku do horní části nádoby, tak i pro různé formy sekání, míchání a hnětení – nasazením příslušného nože na dno nádoby.

MOTOROVÝ BLOK

  • indukční motor
    1. asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu,
    2. nerezová hřídel,
    3. magnetický bezpečnostní systém, kdy brzda motoru zastaví zařízení při otevření víka nebo při zvednutí přítlačné páky,
    4. automatický restart.
  • Pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování.
  • Kryt motorového bloku je z polykarbonátu.

NÁDOBA pro funkci KUTRU a KROUHAČE ZELENINY

  • Odnímatelná nádoba z polykarbonátu ABS s držadlem a polykarbonátové víko se 2 násypnými otvory.
  • Lze v ní krouhat zeleninu – plátkovat, vlnkovat, strouhat a nudličkovat a sekat maso, zeleninu, mandle, oříšky, koření, připravovat majonézu, pyré, protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto.
  • Průhledné polykarbonátové víko se 2 násypnými otvory umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu sekání a vkládání surovin pro krouhání zeleniny.
    1. 1× velký otvor ve tvaru ledvinky – určen ke krouhání větších kusů zeleniny,
    2. 1× trubicový otvor o průměru 58 mm – umožňuje zpracovat křehkou zeleninu a zeleninu podlouhlého tvaru (např. mrkev, okurky, houby atd.). Stejnoměrný řez.

Standardní vybavení:

  • nůž s rovným ostřím – hrubé a jemné sekání, příprava emulzí a omáček,
  • plátkovač 2 mm,
  • strouhač 2 mm.

Lze doobjednat:

  • nůž s jemným zubatým ostřím – sekání koření a bylinek,
  • nůž s hrubým zubatým ostřím – hnětení, drcení,
  • speciální nástavce – odstředivka ovoce a zeleniny vč. nástavce lisu na citrusy, lis na citrusy (viz příslušenství jednotlivých robotů).

Kromě dvou disků ve standardní výbavě další disky nejsou součástí zařízení a musí se objednat samostatně. Na výběr až z 21 disků.

Doplňkové parametry

Kategorie: Roboty kombinované, Profi a gastro vybavení ROBOT COUPE, Mechanické zpracování surovin ROBOT COUPE
Záruka: 24 měsíců
Top značky: ROBOT COUPE
Distribuce: CZ
příkon: 550 W
počet ot/min: 1500
výkon: 10 - 20 porcí
výkon krouhače: 5 - 10 kg/hod.
objem nádoby kutru: 2,9 l
max. plnění kutru: 0,3 - 1 kg
nádoba kutru: polykarbonát ABS
krouhací hlava: polykarbonát ABS
motorový blok: polykarbonát
pulsní tlačítko: Ano
rozměr (š.hl.v.)*: 220 x 280 x 720 mm
váha: 10 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

stažený souborSpolečnost Robot Coupe byla založena v roce 1960 ve Francii, kdy zaregistrovala svůj první patent na vertikální krouhač zeleniny. V současné době je světovým lídrem v zařízeních pro přípravu potravin a nabízí produkty, které jsou určeny do nejrůznějších gastro provozoven jako např. restaurace, školská zařízení nemocniční zařízení a další. Tyto produkty se velmi snadno používají, usnadňují práci, mají vysoký výkon, velmi kvalitní a spolehlivé motory s dlouhou životností. Robot coupe vyrábí širokou škálu produktů, ke kterým patří krouhače zeleniny, kombinované roboty, stolní kutry, vertikální kutry, Blixery, ponorné mixéry, kombinované mixéry, šlehače, odstředivky a řadu dalšího příslušenství.

Nabízíme vysoce výkonné a kvalitní produkty Robot Coupe, které jsou určeny pro gastro provozovny. Zpracování zeleniny bude mnohem snadnější s precizními a výkonnými krouhači zeleniny. Do restaurací, jeslí, školek a dalších zařízení jsou perfektní ruční ponorné mixéry a šlehače, které jsou vhodné pro přípravu polévek, omáček a dalších pokrmů. Pro nemocniční a kojenecké provozovny jsou skvělé stolní Blixery, které jsou vhodné pro přípravu kašovité stravy. Dále nabízíme precizní kombinované roboty, kutry, odstředivky ovoce a zeleniny a mnoho dalšího příslušenství. S výběrem zařízení do vaší provozovny vám velmi rádi pomůžeme.